Pages

Sunday, January 30, 2011

Edisi Tahun Baru Cina:Pakej Percutian ke China dapat free?

 22 Januari lalu,student2 Pharmacy UM ni attend la Pharmnite kat Flamingo hotel .NIce place!Setiap tahun wajibla ada benda ni.Universiti lain pon mesti la ada kan?Untuk Pharmnite,final year akan organize benda ni sbgai last event yang diorang uruskan before graduate.Kira last memory gitu.Sedih pulak. T_T


Makanan kat hotel tu kira nice la.Cuma perut je yang tak mampu menampung makanan banyak2.Takpe2,tahun depan cuba lagi.Tapi tahun depan kitorang pulak yang organize.Ntah dapat makan ntah tak.Persembahan paling best adalah persembahan puppet!Terbaikla!



Nak tahu apa acara yang ditunggu2?Mestilah acara cabutan bertuah.Dahla sponsor Pharmnite pelbagai.Dara mang xhrap menang.Dengan dress yang Dara pakai ,malu nak naek pentas.Rumetku pon dapat.Xsangka!Dapat BNF beb!Pastu ada orang jugak yang dapat Contact lens setahun percuma.Wuuu...nak jugak!



Okey cabutan bertuah terakhir adalah cabutan bertuah ke China.Dara baru nak makn dish cendawan ape ntah.Tbe2 no Dara naek.NO 148!Eyh,siyes no. aku ke?Adoyh,cuak plak nak naek.Hehe...


Arghhh...malunya!Tym naek tangga kat pentas,benang dress tersangkut plak kt tangga.Apa nak buat.Dah la membelakangi penonton.NAk kedepan,nanti kaen tu yang tertarik,terselak pulak.Adosh.Nak cabut sendiri,nak cabut camne.Kang tertonggeng2 atas pentas tuh.Dara dahla dok lama kat pentas tu.Blur n nerves xtaw nak buat apa.Luckily,MC majlis tu sangat gentleman.Dia try putuskan benang tu.So Sweet....Thanks Song Cheng!Memang buat Drama la Dara malam tuh!


Tapi apa2pon thnx pharmnite!Dapat pakej ke China 2 orang!Tapi Dara nak pergi dengan sape?Pergi dengan kawan or kakak?MEsti tak lepas!Nk pergi dengan mak or abah?Mesti salah sorang jeles!Ke Dara ptot bagi kat korang?hahah.Any suggestion?




p/s:red is my lucky charm!

11 comments:

sweetsourlife said...

beeessttnyeeerr..dpt g china..free lak tuh..bkn senang tuh nk dpt

bunga said...

cayokkk2...

anisah said...

erm...mmg drama pown tiq...ko ni klaka la...btw...lamer ker ko dok ats pentas 2???

Anonymous said...

amboi, sape sponsor dinner korang ni? siap dapat pakej ke China. hehe

-eesyaheera malas nak sign in-

Syahmi Shukor said...

bestnyer.. klu uia.. budak 4th yr aje ley wat lagu ni... budak2 bawh 4th yr sume xdak wat... haha untung dpt tiket g china free2..

budak kampus said...

ehem2..dh menang tiket g china tu..
bawak r org sini..ekeke

Anis izyan Abd Rahman said...

i love ur dress , dak pharmacy ke???

Rtp Farra Arisha said...

semuanya cantik-cantik. all of u are so nice on that moment :)

Muhammad hamizan bin yusof said...

u are so lucky! huuu

zuhanismohamed said...

eh..mcm kenal tu sophie !

anisah said...

@cik zuhanismohamed
itu mmg sophie!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...