Pages

Tuesday, January 4, 2011

Khairul Fahmi dan Elia Bila Nak Kawen?

National Pharmacy Sports Carnival(NPSC) dah dekat.Aiyok!.Dah lama xmaen futsal ni.Cne nak tanding ni...Haha...

Tadi baru start training.Enjin dah lama x jalan.Memang berkarat habis!Dah la tadi men campur ngan budak lelaki.ArgH,bengong!Dara rasa lbih banyak lari dari bola daripada kejar bola tuh.Mana taknya,takutla kalu terkena bola tu kat muka ke takpun berlanggar-langgaran dan seterusnya ada peristiwa laen pulak yang berlaku.Kah kah Kah.Nasib x menyelebelahi sorang player gurl ni,bibir dia jadi bengkak pasal kena bola.Paham2la laki punya sepakan cane.Kalu satu bibir bengkak xpe,ni sebelah pulak tu. =D....and naseb bek xde orang yg berlanggar-langgaran.


My skill memang zero.Semangat pon still zero.Cane nak jadi 100%?(possible ke?).Dara patot ulang tayang perlawanan akhir bola sepak Malaysia dengan Indonesia haritu kot.Sebut pasal pasukan Malaysia,teringat pulak Khairul Fahmi.Sebok je player2 laki nak jadi sehebat Khairul Fahmi.Takpe2.Semangat yang bagus tuh...




Korang mesti taw hubungan Khairul Fahmi dan Elia tuh kan?Kepada perempuan2 yang minat Khairul Fahmi kat luar sana korang dah melepas dah.Haha...Dorang tu sweet couple...Tapi ramai pulak orang yang mendengki Elia tuh.Pasal xdapat Khairul Fahmi ke?Or diorang xfeymes macam Khairul Fahmi?Bagi Dara,if diorang in the situation macam Elia tuh maybe buat camtu gak.Haha.Tak boley kutuk orang lebih-lebih,nanti kena diri sendiri baru tahu cane.Seyesly,pasal dulu Dara salu kutuk orang tu cam ni cam tu dan nanti kadang-kadang Dara pon wat jugak!Hehe...


Hari-hari dalam kelas mesti Dara dapat tengok Khairul Fahmi.Jangan jeles korang!Walaupon bukan Khairul Fahmi sebenar,Dara layan je...Cuba tengok ni...




Mula2,xnak admit muka dia macam Khairul Fahmi.Tengok lama2,memang ade.Tengok dari tepi mang sebijik!Mungkin part dahi n bentuk muka.Mata jauh sekali...hahah.Tapi diapon orang kelantan gak.Ntah2 ade bau-bau bacang dengan KF kot.Sape yang berminat bolehla risik2 teruna ni .Haha...Terutamanya orang yang nak muka cam KF.

Mana la rumetku yg dimaksudkan yerk?


Berbalik pada Khairul Fahmi dan Elia, semoga jodoh panjang kamu berdua!!.Sweet betol korang.Jeles pulak...hahah.Dengar cerita tangguh tunang.Maksudnya memang da merancang untuk berkahwin la tuh.Kahwin jangan lupa jemput,ok!(tapi siapa la aku ini).Dengki! Dan Dengki dengan roomateku pasal abang dia tu pakwe kepada kakak Elia ni.Dia ada chance la jumpa hero Malaysia ni.If KF ni kawen dulu dengan Elia,kepada roomateku jangan lupa pulak nak jemput Dara gi majlis abang koe pulak ok!

Eyh,sape yang ade tips maen futsal share r kat Dara.Hehe...

16 comments:

budak kampus said...

ni nak kasi tips sikit..
masa bawak bola guna kaki..
pastu shoot bola pun guna kaki..
kalo boleh try shoot muka keeper..
kalo kena muke maknenye tahap ketepatan rembatan anda sgt tinggi..hahaha

selamat berblogging DARA..werkkk

miSz TiQue said...

susah la perempuan nak rembat tinggi2.Haha...

budak kampus said...

kalo leh pakai spec time main bola..baru nampak nerd sikit..hehe..

miSz TiQue said...

pkai spek mkin tkut nk main.ahaha

budak kampus said...

ngeh3..

Affan Ruslan said...

ehehe. diorg dah bertunang ke, rasa macam belum.

ps: baru baca tadi, kerajaan kelantan hadiahkan khaiful fahmi rumah. Alhamdulillah rezeki die tu


www.affanruslan.com

miSz TiQue said...

memang blom.tapi tangguh tunang kan?

ilizafira said...

zap tak abes2 pr0mote nik rupe khairul fahmi..ceh..hehehe

miSz TiQue said...

semua clasmate lki die mg sebok promote nik.haha

kay yea said...

doa baek2 jep~ :D

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. x dapat khairul fahmi goalkeeper, leh cari khairul fahmi lain. hihihi ;P

miSz TiQue said...

Asada:xpe xnk pon muka mcam kf....baek amek kaer.hahahA.Tapi Kaer yg betol la.

Bob Merley said...

awak pula bagaimana?

miSz TiQue said...

bgaimana ape tuh?

Xerxes XerZ said...

teruna aka dahi Khairul Fahmi tu mcm kenal jeW... mybe pasni da blh pngiL die KF junior kn... ^_^

miSz TiQue said...

xerxes xerz:entah skulmate spe kn.hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...