Pages

Monday, January 24, 2011

Contest Kami Seiras : Dara Vs Gadis Jepun


Dara suka Blog Chronicles of Yaya kerana blog ni look simple and nice,gaya penulisan yang santai dan tersendiri,sweet pulak tu tuan belog dia.Hehe...Dara juga suka warna pink.Teruja tengok blog orang yang warna pink.Huhu

Actually,Dara banyak pilihan nak letak manusia yang seiras dengan Dara.Almaklumlah muka tak berapa nak unik sangat.Semua tempat yang Dara pergi mesti ada orang yang akan cakap,

 "Eyh,muka awak macam muka ....." .
"Macam familiar la muka awak ni....".

Dah fedup dgan semua ni!Setiap tahun mesti ada cekgu or lecterur or kawan akan tersalah panggil.Salah panggil nama la.Haha.Nak wat camne da nasib.Siap abang jual chicken chop panggil Dara, Liyana Jasmay.OMG!*Prasan sekejap*

Okeyh.Berbalik kepada contest korang rasa sape yg Dara akan pilih untuk dicomparekn?

Sama x?Kwan2 semua ckap gadis jepun ni la paling seiras.Not editted ok!Kawan Dara yang accidentally terjumpa tym mncri mklumat dlm bhasa jepun.Tapi xtawlah nama minah ni pulak...dalam bhasa jepun gitu.Tak reti nak baca.

Apa yang sama?Semua sama kot kecuali idong ngan ketembaman.Ahahah...Rambut?Adalah rahsia.Jeng2....

Dara letak pic tu sebagai profile pic semua orang ingat Dara free hair!Ish2...siap terkejut2 xpercaya.
Tak percaya klik sini

Tapi korang mesti pelik dapat dari mana pic tu.Ntah2 edit .Page tu da kna remove.Tapi ada video kat youtube.
Tak percaya  lagi klik sini.

Dara akan tag 2 org
1.Ee
2.Kayla

8 comments:

amier azrul alias said...

wah same2 :)

miSz TiQue said...

tq:P

.cik yaya. said...

THANKS JOIN YE DEAR!! HEHE KOREAN BEB..HEHE GOOD LUCK!

Anonymous said...

yanggg, asal tak letak gambar GS netball tu? sebijik kottt. serius i konfius

-eesyaheera malas nak sign in-

miss d said...

alaaa...aku ne ade muke cam artis la tiqaaa :PPP

p/s:gadis jepun tu sebijik cam ko.hihi

eesyaheera said...

babe, you friend dgn nurdalila akmal anuar?

ɐɥsɐɟ said...

mmg sameeee

As-Safra said...

Salam...Syok la saya baca artikel pasal rokok tu,kalau boleh tambah lagi syok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...