Pages

Monday, February 7, 2011

Kami Berjaya Baling Selipar Jauh-Jauh Di PUlau Pinang !

Eyh,tajuk entry apakah ini?(mai baca entry ni sampai habis dulu).

Tak sangka berjaya jugak Dara  menjejakkan kaki ke pulau pinang dan merentasi jambatan panjang tu (kesian kn xpernah pergi!).Naseb baek berjaya mewakilkan diri untuk National Pharmacy Sport Carnival kat USM.Ni kira sukan untuk student2 Pharmacy kat Malaysia r.Kos laen ade wat ke?Mesti jarang kite dengar kan.....

Dara masuk futsal ngan Baling selipar.EY Eyh ,tamak ke?Dua-dua Dara minat.So,masuk je la...Hehehe...Lagipun Futsal xde sape nak masuk pon.Hoho

FIRST DAY:MODERN GAME-----FUTSAL

 Penat Dara berlari-lari,tahan bola segala.Dara ni jadi defend je la.Tu je yang mampu.Yang xboleyh lupa,2 kali tahan ngan perut.Sakit taw!Tahan ngan gigi pon boley.Senyum kat bola tu.Mesti bola tu terkejut dan mengstopkan dirinya.Haha.



 Inilah team futsal perempuan UM.Walaupon kalah dua2 game,tapi kitorang stil hepi.Ktorang pon bukan teror main.setakat tendang2 bola,boleyla....




 Inilak pic team perempuan ngan laki.Macho kan budak futsal lelaki UM(ayat membodek).Tapi budak yang men futsal semua macho beb.Haha.(ayat bodek lagi)Termasuk Dara la tuh?

Rindulah nak training sesame....Nak men dengan budak lelaki...padahal dalam hati,jauh2kanlah.Susah kot main dengan budak lelaki.Xde peluang nak tendang bola.T_T.Memang xadil.Ada tym latihan,yang lebam bibir la,kna tndng bola kat perut r.Laki tendang sakit kot.Haha...

Dara lagi siap berlanggar2.Aish...nsib bek xterok.Atleast berjaya gak,tendang kaki budak laki ni.(sebenarnya nak tendang bola,tapi tertendang kaki lak)Tapi xberjaya praktikkan,tym main kat penang.Wahahaha...




Takpe kekawan,tahun depan cuba lagi.Nasib baek,grup laki UM no. 3.Yay!

SECOND DAY:TRADITIONAL GAME-----TUJU KASUT(BALING SELIPAR)
menunggu sebelum stat.*chuak*tapi sempat senyum.cuba cari kembar Dara?haaa..



Boley pulak Dara wat posing cenggitu.Haha..
Semua orang tinggi sama ke?Impossible!haha...

Tak sangka pulak kitorang dapat ke final pahtu .....juara.Actually team UM dengan team USM(B) sama mata untuk game final.Tapi terpaksa ditentukan dengan toss coin.Adil ke?Kitorg mang xsetuju r.Huhu...Pasal dah xcukup masa terpaksa r.Orang lain dah g dewan kot.So,salah sorang dari kitorang pon pilih pistol a.k.a parlimen.Xsangka bertuah pulak kitorg erk...huhu.Justeru itu,team wanita baling selipar menang.Yay!

Overall:UM no. 3 kot

UM is ONE
UM is SO(kelantan=satu)
UM EeSO(jawa=boleh!)

OK.Jumpa di UIA tahun depan!

13 comments:

Shafiq Rosli said...

congratz2..
jmpe lg thun dpn..hehe

matpek said...

uuiii..dasyattt..tahniah!!

p/s: nama baling selipar patut ditukar kepada susun selipar untuk lebih mencapai objektif permainan..hehehe

Anonymous said...

salam....ak ref time tu....ak pn x setuju nk toss coin tu...tp, mmg nk kena rush....sory skali lg dr pihak penganjur ye....

miSz TiQue said...

congratz utk korg juge..hahha.dorg kna btol2 tetapkn rules kot.haha.xley ubah2 kn?

miSz TiQue said...

solihin kan?xpe2,x keysah..huhu

Anonymous said...

haah...eh, mana taw?

miSz TiQue said...

solihin:igt muka laaaa...

Anonymous said...

thanks

Anonymous said...

owh....pape pn, tahniah UM!

eesyaheera said...

next year jom join NPSC lagi. boleh jln2 g kuantan. hehe.

fahrin ahmad said...

ganah2 hahahaha..

lama dah x main bola kat pade um

dirty dozen said...

entah2 main futsal pakai selipar kot..hehehe...

ahmadhaikal said...

haha, dah lama tak main baling selipar nih. selalu cari yang keras-keras. bila kena orang..gelak sepanjang zaman..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...