Pages

Sunday, February 20, 2011

Terima kasih Nuffnang!

Dara TAK RAJIN BUKAK EMEL.Pastu suka DELETE je email if not dari kawan2 sekuliah.Tapi tetiba rajin lak nak baca email dari Nuffnang........

***********************

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)

Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 28 February 2011. Our office is open from 9am - 6pm on weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;*****



**************************
Mksudnya Dara ni kira bertuah la erk antara 250 nuffnanger yang lahir pada bulan 2 dapat 4 passes ticket.


Nasib baek blajar kat UM,so boleylah gigih nak amek 4 passes tu kan.Kalu jauh,xamekla kot....So,sape yang jadi kawan Dara amat bertuah la,kerana korang dapat tengok wayang FREE.Tapi phm2lah kna blnja bnda balik pulak.HuHu


Ada sape dapat juge untuk bulan ni?Ceciter ceciter.....
Sape pulak besday harini?Happy besday la erk...xkira la becoming or belated !


Jangan jeles.Muahahaha...
p/s:Xsabar pulak nak membesar jadi umur 21 pada 21 FEB ni.(bila tuh)Harap2 no. 21 jadi bertuah untuk tahun ni.


Apa2hal thanx NUFFNANG dan TGV kerana bagi hadiah awal untuk Dara.Rasa hepi sangat!



12 comments:

aida4eva said...

bestnye dapat adiah :)

r-5 said...

wah2 sonoknya senior kita ni~! hahaha. peh ade 4 tu takmo kasi kita satu ke? huk3

iamfareezyusoff said...

wow! bestnya! tak nak ajak ke? hehe

miSz TiQue said...

jom2..tapi nak ajak semua ...xckup la :p

kau kesah ke?? said...

wah best nyer!

kau kesah ke?? said...

i tak tau napa tak boleh guna shout box ni. i follower yg ke 197 meh le ke blog i ye. follow ye.

miSz TiQue said...

u shoutmix kot.beza tu...

kau kesah ke?? said...

ooo. tak tau (--,)

putrifayad said...

bestnye...
x sbar nk tggu bufday bln 8 ni...
hehehe

Kech Hidayah said...

wahhahaha..bestnye dapat tiket free...4 tiket lak tu..happy birthday cik dara comel!!

kamarukom said...

fuhhhlamak~ dpt tiket tu...itu pun ada ka..aish..kene cek emel nih

awEEN said...

hepi belated befday..eheee =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...