Pages

Friday, October 8, 2010

Majulah sukan untuk UM Pharmacy Society!

Untuk hikayat ini...Dara dikira lambat update.Dah lama berlalu kot..tapi tak la lama sangat.Dalam beberapa minggu je.


PHARMSPORT....apa kah itu?PHARMACY SPORT carnival  untuk Pharmers  kat UM ni.Tujuannya untuk mengeratkan hubungan silaturrahim antara senior n junior gtu...ahak.Hopefully tercapai r....tapi selain itu gak nak intai2 bakat untuk junior2 ktorang manataw berbakat besar dan bolehla jadi wakil untuk ke NPSC(National Pharmacy Sport Carnival) yang akan diadakan dekat2 raya cina nanti kat USM.Teruja nak pergi.(macam dapat pergi)...


PHARMSPORT  ni diadakan dua hari: hari sabtu - games modern
                                                          : hari ahad  - games tradisional

HARI SABTU
Si gadis Korea ( semgat pkai jersey Korea).Eyh,silap !Si Atiq Athletic! Dua-dua tak kena.Dara capek sangat!Dehydrate sambil minum air!
Wuhuu...masuk futsal.Tapi tak menang pon.Pasal jadi defend.Agaknya kena jadi striker kot. =D

HARI AHAD
Lawan dengan lelaki batu seremban?Eyh,xlwan pon.Tapi ni Shah yang mengajar aku.Bukan aku yang ajar dia!hehe.Anak Dara xreti main(bukan xreti ,dah lama tinggal)


Ni main galah panjang.Bukan saja wat kaki camtu.hahah


Ni team 3rd year yang main tarik tali.Cekeding giler kan.Kompem kalah.Hahahha.Memang bukan team ni la menang.Tak sampai 5 saat dah jatuh tersungkur kat bumi dah.Kesian kat laki kitorang.Eyh,budak laki batch kitorg erk... walaupon tak sampai berapa ketul orang pon.
Anyway 3rd Year punya team jadi Juara keseluruhan untuk sport tahun ni!Oh,yea! Tgokla ade Dara!Huhu....

6 comments:

kobEj0rdan~ said...

wahh, cik dara:P lame x hupdate blog:)

miSz TiQue said...

huhu.ikut mood dara la.uhuhu

HiGHNeSS FiQ said...

congrats dpt jadiah..
pelik, semua game ckp kalah, tpleh mng juara keseluruhan plak..
hmm, konfius2..

btw, thanks coz followed my blog, i already followed u..

nanti jangan lupe commnet kt blog Fiq, rajin2 r kita komen mengomen ye..
;)

miSz TiQue said...

yang ade pic x mng...tapi baling slipar mng taw.cma xde pic.heheheh...games yg lain mng gak.tp bkan atiq yg msuk dlm game tu pon

Izatie said...

Wah aktif gila you sport! :) Cayalah! Hihi.

Luffy said...

sepak bola laju2...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...