Pages

Tuesday, October 26, 2010

18SX-hanya untuk tuntunan golongan 18 thun keatas sahaja.Bukan lawak-lawak!

Uh...dah lama x update status kan...Almaklumlah,bizi.Minggu dekat2 study week.Yang ada dalam otak cuma STRESS!STRESS! nak siapkan assigmnent dan test segala.Sebenarnya ketandusan idea nak  update status pasal apa.

Erk...cite 18SX?Malu nak cite tapi memang kisah benar.Dara nak tujukan kepada perempuan-perempuan kat sana supaya berhati-hati...huhu.Ini bukan susulan kisah pakcik buta tu erk..Kisah ni takla lama sangat,tak sampai setahun pon.

Haritu,aku,abang dan adek bongsu ku pergila la JOM HEBOH Bukit Jalil.Saja jalan-jalan kan,....Ktorang punyalah berjalan.Singgah dari satu booth ke satu booth yang lain.mlas nak cte pgi ke booth ape dan ape.Kalu nak tahu pegilah Jom Heboh tu (malas gla nak cerita-tapi x pnting pon).

Then,singgahlah satu booth ni.Booth SERAM kot.Adek bongsu aku lak jenis tak hirau abang ngan kakak dia.Main jalan je dan tinggalkan ktorang.Kalu dia kena tinggal,padan muka dia.Oleh sebab perangai dia tu,dia pon pergila selinap-selinap masuk supaya dapat berdiri kat depan sekali.Dekat dengan stage kan.Kalu kat belakang mana nampak,dia mana tinggi sangat.Sebagai kakak aku kenalah perhatikan adek aku.Tapi aku tak berjaya menyelit diantara puluhan manusia dalam booth tu.Abang aku lak kat belakang sekali,malas nak bertumbuk-tumbuk menyelit2.Haha.

By the way,time aku berdiri perhatikan adek aku .Aku macam rasa tak selesa.Mungkin panas,ramai orang dan kurang oksigen kot.Tapi takde kaetan dengan semua tu.Start dari sini aku taktaw nak cerita apa......ada cerita,tapi taktaw nak cerita dalam bentuk camana.

Okeyh.Sambung story...Aku tolehla kat belakang.Aku toleh kat belakang bukan tgok muka orang kat belakang aku.Aku toleh-toleh belakang terus pandang bawah.Argh...nak tahu apa yang aku nampak?Macam mana aku nak cerita dengan proper erk?Aku nampak @#$#@%$&^ dala btul-btul dekat belakang aku.Aku pon taktahu camana boleh terus pndang part tuh.LElaki tu da terkantoi terus sembunyikan @#$^(*&^$ bawah t-shirt dia.NAk masuk dalam seluar confirm-confirm da tak sempat dan obvious la gitu.Tapi muka,maybe muka stim kot(pandai-pandai je aku pasal tak tahu nak detect).Dahla aku pakai kardigan labuh(labuh atau singkat tak kenal mangsa la camtu).Memang aku tergamam kat situ.Ntah berapa lama aku berdiri .Terkejut kot,tak terkata.Nasib baik aku tak menjerit.Tapi memang before tu kat booth tu ade pertandingan sape yang boleh mengilai macam hantu.Kalu aku menjerit,mesti semua orang terkejutla.Kalah hantu dalam cerita2 seram,kalau tak percaya tanya kawan-kawan aku yang pernah tengok aku mengilai.Hahahahahhah....Tapi ,kalu aku menjerit memang faymous r aku.Boleh masuk berita  kot."Mangsa Jom Heboh".Nasib baik aku tak kejar glemer.

Berbalik pada cerita aku,aku terusla blah dari situ.Ajak abang aku dan adek aku pergi tempat lain.Tapi dari jauh ,aku nampak laki tu cari mangsa yang lain.Kesian kat akak tu.Aku cuma tgok dari jauh je.Aku taknak tengok lelaki tu lagi dah.Aku rasa nak tarik2 je akak tu dari situ.Fobia gila.Dah la nampak #^%$&%^* free2 je.Tapi ada aku hingin?Memang aku teringat-teringat ntah berapa lama kot.Geli!Sejak dari kejadian itu,bila aku ditempat yang sesak dengan orang awam seperti bas.Memang aku akan pastikan belakang aku bukan lelaki.Kepada gadis2 sekalian AWAS ERK!

17 comments:

Sophie said...

seyes atiq?...brani giler... msti lama tbyg...huuu

miSz TiQue said...

mestilah....nmpk bnda xseptotnya kot

Amni said...

erk! tengok muka dia tak? huhu... kat public pon berani kan lelaki2 ni.. hish!

MomTom said...

apa yg dia buat? sori, saya memang naif

miSz TiQue said...

amni: tgok r.mcm muka amni lah!just joking :D
mom tom:yg ade kat mom tom gak r...huuuu

Shiemillionaire said...

haha...kak atiq...ur mind n ur eyes had been dirt by dat "things"..
ngee~~btw..sy da slalu dgr cite ni..dlu mse kt skola pn..kwn2 rmai kena cmni..time tu dorg naik bus..n ttba de laki duduk..then,do something like dat...

n i oso t'nmpk dat "things"..
mse pegi pasar payang kuala terengganu...sy t'nmpk org gile yg x kai baju n sluar..n of course x'nmpk dat "things"...mmg t'kejut besau r...ish..damn!!

mata n otak ku da kotor..oohh...tidak!!

miSz TiQue said...

org gler xpe lg...org yg saja wat gla tu mcm hape je...huhu

amar said...

bahaya tuh...
sabar
jangan main terjah report

huhuuhh

Amni said...

Masalah nya amni popuan.. de ke popuan nak wat cam gitu...=P Jap, urang sawak kah?

Shiemillionaire said...

orang tu bkn sje buat giler..
da mmg giler..
kalau dye waras...xkn dye buat cmtu nye...ish...

miSz TiQue said...

amar:report?
amni:la,igt lki...bkn org srwak pon.saja tanye...hehehe
shiema:akak mksudkn org yg buat tu bkn org gler

apek poyo said...

pehh..selama gila mamat tu..kalau lah den tau kono kek adik ko akak den..den kerat 3 je...amik kooo

combi said...

huish ! combi pon pnh kne cam2 .. tp kes combi nie kat tmpt yg sunyi xde org..lg bahye kkot..huhu

Luffy said...

follow anda...^^

Anonymous said...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить фильмы
для сайта sidarapenglipurlara.blogspot.com

miSz TiQue said...

tulah...lelaki gile ade kat mne2

Luffy said...

nampak tuuuttt...astaghfirullah...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...