Pages

Wednesday, December 1, 2010

Bila Si Dia bertanya....Dara pon jawapla :P


First time kot wat benda-benda camni.Join soalan yang ditanya Saudara Ben.

Pada pendapat anda , apakah yang perlu ada dalam sesebuah blog ?
Pada pendapat Dara la kan,dalam sebuah belog benda wajib yang mesti ada adelah header,tajuk entry atau entry.Ketiga-tiga benda ni menggambarkan peribadi pemilik blog dan memperlihatkan keunikan blog tu.Tapi tak lupa gak,tempat komen pon kompenen penting gak untuk kite nak tahu respons dari pengunjung....

    Bagaimanakah anda mempromosikan blog anda ?
    Facebook,Twitter and Shoutbox kot.
      Blog bagaimanakah yang anda tidak suka masuk ? dan kenapa ?
      Blog yang serabut sangat.Terlalu banyak aksesori(betol ke term dia ni) kt blog diorang.Yang terbang2 la & ntah pe ntah lagi...Pastu ada bunyi-bunyian plak tu.Aksesori tu menyebabkan nak baca entry pon x syok la.Entry lagi penting kot!Kalu tengah dengar lagu kat mp3 ke laptop ke,tapi tetiba bukak blog orang yang ada lagu.Tak ke SERABUTT!!
        Jika anda masuk ke sesebuah blog , bahagian manakah yang akan menarik perhatian anda ?
        Mestilah tajuk entry yang menarik.Pastu,barula tergerak hati nak baca entry tu.Takpon tengok berapa ramai orang yang komen.Yang banyak pic lagi menarik.
          Apakah kata kata semangat yang boleh anda berikan buat blogger yang mana semangat mereka telah jatuh akibat dikritik hebat oleh pembaca ?
          Setakat kritikan tu hak individu untuk bersuara je,setiap orang ada pandangan dan cara sendiri...Kena open minded la,baru boleh maju ye tak?Kalau takde kritikan kite tak tahu pengunjung blog kite suka atau tak sesuatu entry tu.
            Blog bagaimanakah menjadi pilihan anda ..
            Entry yang panas,hangat,isu-isu yang menarik minat...Dan suka blog perempuan yang cantik pasal Dara suka sangat tengok perempuan cantik.Tapi semua perempuan cantik taw!Hehehe..

            9 comments:

            aima in luv said...

            terjah dari blog en.Ben..
            semoga terus success dlm blogger ya..
            =)

            Cik Hasnah said...

            Singgah dari blog Mr Ben ye~
            keep it up :)

            miSz TiQue said...

            tq!

            ahsfantasy24 said...

            huhuhu..
            betol tu,
            srabut law blog bnyak ngat gajet,
            nk load page pn lame, tmbah lak ngn
            lagu yang mmbingitkan telinga, haish!
            huhu..

            Azza Firza said...

            salam singgah, jemput singgah ya ke blog usang saya, nice entry (:

            hiro said...

            blog gua cmne? macam sampah x..agagaga.

            SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

            Hello, terima kasih.....peace

            Syahmi Shukor said...

            sapa ben ashaari ni? cam slalu ja dgr nama dia.. hehe

            ahsfantasy24 said...

            Saya tengok macam kamu nei seorang
            blogger yang peramah..

            ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
            g tgk kt:

            http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

            Tahniah, kamu seorang yang peramah!

            (:
            :)
            (:
            :)

            Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...