Pages

Sunday, November 28, 2010

Natural Beauty Contest:Layakkah Dara?Tapi Maw Join juga!

Syarat-syarat penyertaan.


1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest .

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)


*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.
 Layakkah Dara?Tapi semua orang mesti layakkan xkira laki or perempuan.Semua orang natural beauty,rite?Except yg buat pembedahan plastik.Hua-hua....


Pkir punya pkir...last2 letak pic ni.Pasal walaupon pkai kamera henset yg x semengah,dah la muka tym mkan.Tak sempat nak posing comel2. =(  Ini kira muka terkejut r.Nasib bek muka tak buruk mana....Thank orang yg snap pic candid ni =D


Contest pon dah nama natural beauty...so tak de penambahan ape2 kat muka.Dara pon memang jarang pakai bedak2 ni...apatah lagi mekap kan.





http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170596569629207&set=a.170596492962548.33671.162953130393551&pid=446551&id=162953130393551
like kn weyh
jgn lupe like fan pge dulu
hehe


Nak tag sape erk.I hope u all masuk:
1. Pia
2. Kak Maz
3. Miss D
4. Niss Nisa
5.Ifa

1 comment:

Luffy said...

warghhh...soup2..soup cendawan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...