Pages

Thursday, August 26, 2010

Drug Engineering: Seronok ke?

Mesti korang ingat kalau amek kos Pharmacy,bidang dia kat hospital je.Salahlah kalau anda semua anggap cenggitu.Mari kita explore dengan Dara pasal pengalaman Dara buat tablet.Kat UM sahaja berpeluang buat benda-benda ni(Universiti lain kat Malaysia xde taw).Yeah,PILOT PLANT!


*lab coat besar gabak*

Sebelum pemprosesan dimulakan,pastikan pakaian punya kod kena ikut.Cap,gloves,kasut Doraemon kena pakai.Kalau untuk pengeluaran kilang pakaian dia lagi complicated.Tujuannya untuk memastikan produk kita nanti tiada bendasing,ok!
Team members
Nak tunggu bahan untuk dikeluarkan
Masukkan bahan-bahan masakan ke dalam mesin acuan ye kawan-kawan
Selepas proses granulasi dan pengeringan



Nak cerita panjang-panjang,bukan korang semua paham .Dengan nama mesin lagi.Dara tunjuk gambar je.Kalu berminat nak tanya,tanya je.Tengoklah hasil tablet yang kitorang dapat----> warna biru(semua setuju untuk pilih warna ni).Sebenarnya,kitorang tak tahu pun bahan aktif tablet ni.Tapi biasanya kalau warna biru tu viagra.Siapa-siapa yang berminat untuk mendapatkannya,sila hubungi Dara.Banyak kot Dara simpan.

Hantu Cermin? 
Cuba tengok betul-betul.Diorang ni bukan setakat hantu cermin tapi hantu CAMHOWRING!haha.Terutamanya budak dua orang ni.

Tiqah dan Shima



3 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

hmmm...
ayat2 kat tablet tu bulih edit sesuka hati ke??
hehe ;)

miSz TiQue said...

mestilah boleh,nak ltak nma fiq pon boley :p

HiGHNeSS FiQ said...

owh~
best2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...