Pages

Thursday, August 26, 2010

Cantik Itu Kamu Contest 4 You!

Nak describe CANTIK itu subjektif.Semua orang yang diciptakan Allah ini cantik.Betul tak?Kalu tak,mungkin korang semua tak bersyukur apa yang Allah anugerahkan pada kita.Tapi hanya kita sendiri yang boleh ENHANCE KECANTIKAN tu.So,setiap orang juga kena pandai jaga KECANTIKAN itu jugakkan.HeHe....



Cantik itu Kamu.Dara cantik.Kawan-kawan Dara pon Cantik.Orang lain pon cantik.HeHe....Contest yang Dara nak masuk ni ada syarat nak masuk taw:

Jom sertai Contest 4 you ini:
  1. Follow dan add blog MawarPink dekat  blogroll korang. (sebab pemenang akan diumumkan disini)
  2. Follow dan add blog Cantik Itu Kamu jugak
  3. Letak banner Cantik Itu Kamu kat sidebar korang.
  4. Buat post dengan tajuk Cantik Itu Kamu Contest 4 you.
  5. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juga di side bar ye..
  6. Letakkan SATU sahaja gambar yang korang rasa cantik permandangan, cantik baju korang pakai, cantik tudung korang ke, or korang sendiri memang cantik dlm picture tu. terpulang pada creativity masing-masing. Tak perlu explain pun tak pe. tak kisah la sorang-sorang or ramai2.. semua boleh join.. laki pun boleh.. hadiah nnt boleh bg kat aweks or wife kan.. ^_^
  7. Leave  your entry  link kat comment in this entry supaya senang saya nak check


Korang rasa Dara nak letak gambar apa?pasal semua pic,Dara rasa semua cantik.Terima kasih la kepada orang yang amekkan pic.Apa-apa pic la erk.HeHe...







Dara suka pic ni pasal semua gurl yang posing pakai baju kaler merah & setting tempat pon nice gak ! Hehe


Wish me Luck!!


2 comments:

Atiqah Saroni said...

yahoo

Anonymous said...

da dapat komen kan?hehehe.problem setel

-kucai-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...