Pages

Friday, January 8, 2010

Pelanduk BerBagai-Bagai Rupa!!





Sudah lama rasanya,Dara tak update blog ni kan... Almaklumlah,kalau nak jadi Pharmacist kena study so hard.....Sorry, kawan-kawan!

Pernah dengar tentang Pelanduk Dua Serupa? Xpon orang tua-tua dulu cakap kita ada 7 muka yang sama dengan kita kat seluruh dunia ni!?Mesti ada kan...Tapi Dara penatlah,setiap kali pergi ke tempat ya baru orang akan cakap....

"Muka macam familiarla..."

"Awak ni ada sedara / kakak kat .........ye?"

"Eh,muka kau macam muka kawan kitoranglah"

Argh,bosan!Bosan!Asal aku pindah sekolah,tempat belajar atau pegi mana-manalah mesti akan Dara jumpa "Pelanduk".Tapi rasanya laen kot.

Kalau kalangan Family,orang akan cakap kakak dan adik kamu tu kembar kamu ke?haha. Lawak pon ade. Dan kalau versi lelaki,muka aku macam muka abang aku.

Tapi kat sini Dara nak share Pelanduk yang macam Dara.Bandingkanlah...Tapi cuma mampu tayang orang yang gambar dia adalah.haha

Nik Nur Shairah Ghazali.Cantik nama seindah rupanya,kan.Ini kawan sekos Dara.Senior dan coursemate berbangsa china pon x dpt beza tapi x semualah.Nama panggilan pon dekat-dekat kot.Atiq dan Nik!Cuma dia si tinggi Dara si rendah(xla rendah mana pon).



Wafaa Razali.Orang cakap ktorang mata yang sama.Tapi Dara rasa dagu wafaa macam nik kat atas pulak.Dah lama x jumpa dia....



Putri Nur Hidayatul Atiqah.Senyuman dia sama x dengan aku?Dahla satu kelas semasa di MRSM Jasin. Nama pon Atiqah jugak.Cuma dia comel dan rendangla orangnya.


Hidayati Hamid.Nama dia kalau combine ngan Dara macam nama si puteri kita kat atas tu.Ini
Junior Dara.Yang ni xtaw mana yang serupa.haha


BY the way,setiap orang itu unik.Cap jari yg kompem2 berbeza.Apa-apa pon be ur self!

P/s: Sorry kengkawan amek pic korang!haha.Dengan Nik kompem x dapat lari.

2 comments:

Adam Hafis said...

haha, pas ni ak pun nak cari mana pelanduk aku. huhu.

~ nur khairunnisa mohd azuhar ~ said...

aa agak a nak same tqah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...