Pages

Friday, June 24, 2011

Pekerjaan yang diceburi lelaki kacak.....

1.Doktor  89%
DR. SHEIKH MUSZAPHAR SHUKOR
Pakar Bedah Orthopedic

Doktor2 ni semestinya kena menjaga kesihatan diri dulu,baru orang lain.Komfem2 kna jaga makan minum segala,jaga badan dan jaga muka.Muka hensem jadi tarikan pesakit la.KOnfem xtakut jumpa doktor kalu semua hensem.Hari-hari mesti nak jumpa DR dan mesti nak cari alasan nak jumpa mereka*patient perempuan terutamanya*

An apple a day keep a doctor away,but if the doctor handsome,can throw the apple lah!.Tapi Dara rasa kawan2 Dara yang bakal DR xhensem pon.kehkeh2>Jangan marah DR sekalian atau bakal DR<

2.Peguam 75%
MARCELL
Graduan Fakulti Undang-Undang, Universiti Katolik Parahyangan 
Kenapa plak peguam hensem?MUngkin pasal dorang kena selalu jumpa orang,berdebat,naek mahkamah segala,perlu pandai jaga muka dan badan.N boleyh pshycho orang kot.Buat saksi pihak lawan(perempuan) pon leyh xjadi bagi pernyataan.Hahahah...

Peguam pon kan leyh jadi orang tengah untuk nak jual tanah or harta gitu.So,dengan senang boleyh memujuk wanita2 menjual harta mereka dengan harga yang rendah.(Fakta ni xtaw betol or idak!)

3.Pelakon 63%
FAHRIN, AARON,HANS ISAAC,ASHRAF MUSLIM
Jejaka Idaman Malaya
Kompem2 artis kna hensem.Kalu x,sape nak tengok drama or filem .....Yang minat2 benda gini kompem la perempuan.X gitu?

4.Olahragawan 41%
AZIZUL HASNI AWANG
Olahragawan terbaek Malaysia
Orang yang bersukan kompemnye badan tough,ada muscle,ade 6pax gitu.Muka mungkin ade yg kureng hensem...tapi badan yang hensem...ahahahah.Jadi leyh la jugak jadi kacak.Yang penting diorang ni MACHO!Makan pon kna jaga,xberlemaklah apelah.N ada fakta cakap,orang bersukan ni awet muda....

5.Tentera 23%
TUNKU ISMAIL
Leftenan di Angkatan Tentera India
Ni lebih kurang ngan olahragawan la.Kompem2 dorang ni nampak macho.Macho bagi dara pon kire kacak taw.AWW~


Sumber:Dari majalah ape ntah
Olahan:Si Dara Penglipur Lara

Kepada gadis2 yang ingin mencari jejaka kacak ,boleyhla usha2 orang yang berkerjaya seperti diatas..heheh.
Kepada jejaka2 yang kerjaya mereka xtermasuk dalam list kata atas,jangan kecewa.Anda kacak dengan cara anda!

11 comments:

Rtp Farra Arisha said...

tak semua lelaki kacak mendapat pekerjaan yg hott gitu! hahaha.

zati embong said...

hahaha.

kacak hati jat xtermasuk dlm mana2 kategori kt ataslah.

O.o

maldinifaridkamil said...

profesion mereka itu yang menjadikan mereka nampak kacak. profesion2 di atas itu menjurus menjadikan seseorang lelaki sebagai hero dalam hidup wanita yang memandang.

Oppa Kudin Nz said...

pekerjaan diorang sebenarnye yg nampak kacak..
sebab tu diorg pon nampak kacak.. :)

hamizanyusof89 said...

adeh....tak tersenarai...huhu

SYAFIQAHSALEH said...

haha...mcm mcm :D

Solihin Zubir said...

awat bisnesman xdak? gggrrrrr...

~ch@wi~ said...

ish3..tiba2 plak terasa kacak..hahaha (gelak jahat)


Bertudung VS Tak Bertudung

Lun said...

Doktor 89% + Peguam 75% + Pelakon 63% + Olahragawan 41% + Tentera 23% = 100%

when the world collapse

Operasi Hitam said...

ha5.. lawak la yg no 2 tu sbb sy student dlm bidang no 2 tu tp xde bakat nk goda wanita utk jual harta dgn harga murah.. ahahha

aLieF si Muncung ManiS said...

Doctor?? jadi ranking pertama?? wahh...tak sia2 aku ambek medic.. jom kita bercinta...(haha..gurau..) ni semangat nak grade cepat ni..nak jadi doctor cepat2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...